Ogenblikje..
Uw Bericht is verzonden

Contact

Alle velden zijn verplicht.

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

 • EXPERT OP HET GEBIED VAN VLOEREN, TEGELS EN SANITAIR

  DE EXPERT OP HET GEBIED
  VAN VLOEREN, TEGELS EN SANITAIR

 • De vloer op maat voor u

  DE EXPERT OP HET GEBIED
  VAN VLOEREN, TEGELS EN SANITAIR

 • <
 • De vloer op maat voor u

  DE EXPERT OP HET GEBIED
  VAN VLOEREN, TEGELS EN SANITAIR

Mogelijkheden vloerafwerking rowitt

Industrie Epoxy

Epoxy

Epoxy vloeren zijn uitermate geschikt voor bedrijfsvloeren, magazijnen, werkplaatsen en overal waar een lichte tot zware (afhankelijk van de dikte) belasting van de vloer een vereiste is. Deze vloeren zijn in alle ral kleuren leverbaar en kunnen relatief goedkoop aangeboden worden. Epoxyvloeren hebben een goede chemische bestendigheid en zijn slijtvast. De gradatie van antislip is mogelijk van R9 tot R13. Een epoxy vloer is dus voor veel bedrijven prijstechnisch een interessante oplossing voor de afwerking van hunvloer, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Industrie Keramiek

Keramiek

De keramische vloeren zijn extreemduurzaam en zeer geschikt voor zware mechanische-, chemische enthermische belastingen. Het is ook niet voor niets dat grote erkende bedrijven zweren bij deze vloeren. Er zijn diverse opbouwen van de verwerking van deze vloeren mogelijk om tot het gewenste resultaat van de klant te kunnen komen. Zo is er de mogelijkheid de onderlaag te voorzien van bitumen(dakleer) of polyurethaan om de vloer ondoordringbaar te maken voor vloeistoffen. Of hetverleggen van de tegelsin een mortelbedvan epoxy wat de duurzaamheid nog meer zal verhogen.

Industrie Polyurthaan

Polyurthaan

Polyurethaan vloeren kunnen bij zowel bedrijven als particulieren worden toegepast. Doordat deze vloeren licht elastisch zijn kunnen ze ook in combinatie met vloerverwarming verwerkt worden. Tegenwoordig zijn er steeds meer particulieren die voor deze vloeren kiezen vanwege de vele mogelijkheden in uitstraling die verkrijgbaar zijn. Doordat deze vloeren zeer prettig aanvoelen en zo ingebouwd kunnen worden zodat ze aan de HACCP eisen voldoen is dit de vloer voor ziekenhuizen, scholen en zorginstellingen, maar ook in de levensmiddelen industrie kandeze vloer degeschikte oplossing zijn.

Industrie Beton

PU-Beton

De PU-BETON vloeren hebben als basis een polyurethaanhars, waardoor de vloer een ongekend hoge chemische-, mechanische-, en thermische bestendigheid heeft wat resulteert in een zeer lange levensduur. Met een thermische bestendigheid van 120º C bij 9 mm opbouw is dit de ideale oplossing voor bedrijven waar zeer hete vloeistoffen op de vloer geloosd worden. Al vanaf 6 mm heeft de PE-BETON aleen thermische bestendigheid van 90 ºC wat in veel gevallen voldoende is. De PU-BETON vloer kan in diverse gradatie van antislip ingebouwd worden waardoor de veiligheid van uw personeel altijd gewaarborgd blijft. PU-BETON vloeren kunnen volgens de vereiste HACCP regelwetgeving worden ingebouwd.

Offerte aanvragen?

WIJ MAKEN GRAAG EEN
PASSENDE OFFERTE VOOR U

Offerte aanvragen

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed elit diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aluam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam quis nostrud exerci et tation diam nisl ut aliquip ex ea commodo consequat euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aluam.

 • Perfect Design interface
 • Huge Community
 • Support for Everyone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed elit diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

Onze klanten